Siirry sisältöön

Asiantuntijasta myyjäksi. Ylärekisterissä kajahtaa!

Minulla on ollut ilo ja kunnia auttaa erästä asiantuntijayritystä ja startupia ja olen opastanut yritystä myyntityön saloihin. Työskentelytapani on hyvin käytännönläheinen, jossa käydään läpi yrityksen olemassa ololle tärkeät kysymykset: Mitä myymme? Kenelle? Miten? Tuotamme samaan aikaan materiaalia sekä yrityksen sisäiseen että ulkoiseen käyttöön, jossa nuo kolme ydinkysymystä seikkailevat.

Olemme karistaneet tuotelähtöisen myynnin maneerit jaloistamme ja ottaneet uskaliaasti askeleet kohti asiakaslähtöistä myyntiä. Niin juuri sitä, että ymmärretään asiakkaan haasteet. Kysytään ja kuunnellaan. Havainnoidaan. Kysytään lisää. Kuunnellaan. Tehdään arvio ja ideoidaan. Tarjotaan. Kysytään kauppaa.

Olemme kulkeneet yhdessä oivalluksen polkua, jossa myyntityö ja myynnin lainalaisuuksien ymmärtäminen on avannut asiantuntijalle aivan uudenlaisen maailman. Harjoitteissamme on ollut ilo huomata, että asiantuntijamme  lähestyykin harjoittelun jälkeen rohkeasti prospektejaan ja myyminen on lähes nautinto.

Myynti on helppoa kuin heinän teko kun tietää mitä myy, kenelle ja miten! Stukturoitu myyntityön malli ja kurinalaisuus ovat oleellisimmassa asemassa myynnissä. Niin ja ne tavoitteet. Kuinka paljon voin saada aikaiseksi? Millaista myyntitulosta liiketoimintani vaatii? Paljonko haluan itse ansaita?

Minulla kajahtaa aina ylärekisterissä kun joku onnistuu! Olen etuoikeutettu, kun saan innostaa ja kanssakulkea tällaisissa kehitystarinoissa mukana. And nothing else matters.

Does your business matter to you?

Pipa Thiel, The Godmother

+358 41 440 3793, pipa@ylarekisteri.fi